• Taal:

  Isoleco nv

  Even voorstellen: Nieuwe Sales Manager België.

   

  Graag stellen wij u voor aan Luc Bal die per 1 oktober jl. in dienst is getreden bij Isoleco. Met Luc hebben wij een zeer ervaren commercieel manager in huis die de afgelopen 25 jaar zijn sporen heeft verdiend en dit in de verwarmingsbranche. Vanuit Hoegaarden zal hij zich richten op de portfolio en activiteiten van Isoleco in de Belgische markt.

   

  Luc ’s carrière is begonnen in de groothandelswereld en vervolgens heeft hij in diverse voornamelijk commerciële rollen geopereerd bij verschillende internationale fabrikanten actief in de verwarmingsbranche op de Belgische en Nederlandse markt.

   

  “Graag wil ik met mijn commerciële ervaring bijdragen tot het verder ontwikkelen van onze activiteiten op de Belgische markt en dit met de steun van mijn ervaren binnendienst.

  Wij zijn reeds jaren lid van de internationale M&G groep, marktleider in rookgasafvoer en ventilatie systemen. Van deze sterkte gecombineerd met onze nieuwe visuele identiteit wil ik uiteraard gebruik maken om onze kernwaarden “Kwaliteit, Innovatie & Partnership” naar voren te brengen en bij gevolg onze nieuwe slogan verder te ontwikkelen:  Innovatieve partner.

  Daardoor moet het lukken om onze sleutelpositie verder succesvol uit te bouwen op de Belgische markt.”